top of page

Naše Storitve

Pri Taxi Babič zagotavljamo zanesljive taksi storitve, na katere se lahko zanesete. Ne glede na to, ali potrebujete prevoz do letališča ali hiter izlet po mestu, vam bomo na voljo. Naši izkušeni vozniki vas bodo varno in pravočasno pripeljali do cilja.

Taxi Service

Taxi Služba

Taksi služba je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Z našimi udobnimi vozili in prijaznimi vozniki se lahko sprostite in uživate v vožnji. Odstranimo stres iz prevoza.

Traveler Walking In Airport

Transfer na letališča

Potovanje je lahko stresno, vendar ni nujno, da pridete na letališče in z njega. Naša zanesljiva storitev letališkega prevoza vas bo pripeljala do vašega leta z dovolj časa. Spremljamo vozne rede letov, da zagotovimo, da smo vedno pravočasni.

Skupine

Potujete v skupini? Naša prostorna vozila lahko sprejmejo skupine vseh velikosti. Ne glede na to, ali potujete z družino, prijatelji ali sodelavci, vas lahko pripeljemo tja, kamor morate iti.

VIP Storitev

Za tiste čase, ko želite malo dodatnega razkošja, je naša VIP storitev popolna. Zaradi naših vrhunskih vozil in profesionalnih voznikov se boste počutili kot slavna oseba. Usedite se, sprostite se in uživajte v vožnji.

bottom of page